bgc1

За проекта

Страницата БГ Каталог е проект на вестник „Нова България“ – първата българска печатна медия, посветена на българското в Белгия, Нидерландия и Люксембург.

Каталогът предлага подробен списък на българските обекти, магазини, заведения, както и на българските професионалисти , които практикуват в Бенелюкс – лекари, специалисти, счетоводители и т.н. Ако търсите зъболекар, който да говори български, ако се чудите къде във вашия град има български магазин или искате да се доверите на български професионалист за ремонта вкъщи – потърсете и намерете в БГ каталог бързо и лесно!

Ако вие сте професионалист, имате свой бизнес, предлагате услуга и искате повече българи да научат за вашата дейност, добавете данните си в БГ Каталога напълно безплатно. Нека вашите нови клиенти да могат да ви открият лесно и достъпно.

БГ Каталог е създаден изцяло в помощ и услуга на българите в Бенелюкс. Обновяваме го ежедневно, за да разполагате винаги с най-подробната информация и точни контакти. Споделете с ваши приятели, познати – нека БГ Каталог достигне до възможно най-много българи!

cropped-nova_bulgaria_logo_black_big.jpg